Velkommen til BØNDERGAARDVVS.DK

Kundeservice

Handelsbetingelser.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle ordre fra Bøndergaard VVS - cvr. 34611955.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Bøndergaard VVS. Ønskes der ydeligere oplysninger eller rådgivning fra Bøndergaard VVS´ side, er denne af vejledende art. Bøndergaard VVS indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Levering/Afhentning

Forsendelser foretages med vognmand eller gennem Post Danmark. Ved forsendelse yder Bøndergaard VVS A/S. forsikring på alle varer. Prisen på fragt er 87,50 dkk. Du kan også vælge at afhente dine varer hos os, hvilket er gratis/gebyrfrit.

Når du modtager varen er det vigtigt, at du med det samme undersøger om den er intakt. Er varen behæftet med fejl og mangler eller har du andre reklamationer bedes du venligst kontakte os inden evt. returnering.

Leveringstiden fremgår af den enkelte varebeskrivelse. Vores normale leveringstid for de fleste varer er 1-4 dage, afhængig af om du bestiller i weekenden eller på en hverdag. Sker der ændringer i forbindelse med leveringen, sender vi dig en mail med den nye leveringsdato, så du har mulighed for at afbestille din ordre eller den enkelte vare, hvis du ikke ønsker at vente. Bestiller du flere varer hvoraf en eller flere er i restordre, vil du som regel modtage de øvrige varer snarest muligt. I nogle tilfælde vil det dog være uden mening at levere de øvrige varer, og du vil blive informeret om, at levering afventer varen med den længste leveringstid. Vi leverer ikke til udlandet, herunder Grønland og Færøerne.

Reklamation og garanti.

Der ydes 2 års garanti og 2 års reklamations ret på alle produkter, garantien omfatter fabrikationsfejl og mangler. Returnering af varer med fejl og mangler bedes ske med angivelse af fejlen og vedlagt den originale kvittering. Ved konstateret fejl og mangler ombytter og fremsender vi en ny vare uden omkostninger for kunden. Du kan sende varene, eller indlevere dem hos Bøndergaard VVS A/S. på ovenstående adresse.

Fortrydelsesret.

Inden for de første 14 dage efter modtagelsen af en vare kan du fortryde købet. Du skal blot returnere varen inden fristens udløb i væsentlig samme stand og mængde som modtaget. Bemærk, at hvis du undlader at modtage varen ved levering er fortrydelsesretten også gældende. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Betalingen for varen returneres af Bøndergaard VVS A/S. på en check eller via bankoverførsel inden for 5 arbejdsdage fra vi har modtaget varen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med returnering af varen er du velkommen til at kontakte os på ovenstående adresse.

Personlige oplysninger.

Vi arbejder for den størst mulige datasikkerhed og tryghed ved behandlingen af personlige oplysninger fra vore besøgende og kunder. Når du afgiver en ordre har vi brug for oplysning om navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, evt. leveringsadresse samt evt. kreditkort/dankort oplysninger.

Vi anvender alene denne information til at behandle ordren og kontakte dig i de tilfælde, der opstår spørgsmål vedrørende ordren. Der foretages ikke kryptering af ovennævnte oplysninger ved afsendelsen eller modtagelsen. Kun den information der er absolut nødvendig videregives til tredjepart med henblik på at gennemføre bestillingen, f.eks. PBS og leverandøren. Vi stiller under ingen omstændigheder personlige oplysninger af nogen art til rådighed for nogen eksterne partnere undtagen som anført ovenfor. Du kan til enhver tid få fuld indsigt i dine oplysninger registreret hos os. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år.

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten (ordrebekræftelsen) efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten (ordrebekræftelsen) pr. e-mail, så send en e-mail til boendergaardvvs@mail.dk

Alle kontrakter (ordrebekræftelser), salg og leveringsbetingelser er på Dansk.

Betaling og sikkerhed.

Når du har fundet de varer du skal bruge og har lagt dem i indkøbskurven, skal du betale med VISA/Dankort eller Mastercard.

Masterkort           Visadankort       Dankort

Vi opkræver intet gebyr når du handler hos os. Vi benytter den godkendte SSL (Secure Socket Layer) protokol til at kryptere dine data. Krypteringen betyder, at dine indtastede kortoplysninger kodes før de sendes til PBS. Vi gemmer eller opbevarer på intet tidspunkt dine kortoplysninger. Vi anbefaler desuden at læse mere om sikkerhed på nettet på det website til internetforbrugeren som er udarbejdet af Forbrugerrådet og Foreningen for Dansk Internet Handel eller hos PBS på www.betaling.dk eller på nedenstående banner.

Du indtaster dit kortnummer, udløbsdato (disse oplysninger står på forsiden af kortet) samt kontrolcifre (3 cifre som står på bagsiden af kortet) i felterne ved indkøbsvognen og trykker på "Gennemfør bestilling". Herefter sendes disse informationer i krypteret (kodet) form til PBS, der kontrollerer kortets gyldighed. Dette kan tage op til 30 sek. Når dit kort er blevet kontrolleret hos PBS, modtager vi information om, hvorvidt vi kan trække pengene på din konto eller ej. Du vil modtage en ordrebekræftelse samt en e-mail med indholdet af din bestilling.

Bliver transaktionen afvist kan du eventuelt prøve igen. Afvises det gentagne gange skal du kontakte din bank.

Har du tekniske spørgsmål vedrørende produkter er du velkommen til at kontakte os på ovennævnte adresse. Har du spørgsmål til vores webside er du velkommen til at kontakte vores Webmaster på den ovenstående mailadresse.

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og udgåede varer samt ændrede specifikationer for produkterne.